Articole

This is the default teaser text option. You can remove or edit this text under your "General Settings" tab. This can also be overwritten on a page by page basis.

285474 1111

IMAGINI uimitoare, ca-n poveşti. Cum arată grădina japoneză Kawachi Fuji, unde te plimbi înconjurat de flori

 

 

Kawachi Fuji Garden, din oraşul Kitakyushu, Japonia, găzduieşte 150 de plante Wisteria, împărţite în 20 de specii diferite. Atracţia principală a grădinii este un tunel din Wisteria, prin care vizitatorii pot să treacă, scrie twistedsifter.com.

Grădina se află la circa şase ore distanţă de Tokyo şi momentul indicat al anului pentru o vizită îl reprezintă lunile aprilie şi mai. Taxa de intrare variază în funcţie de perioadă, între 1 şi 3 dolari.

Wisteria este o plantă din familia leguminoaselor, Fabaceae, care include zece specii de viţe căţărătoare originare din estul Statelor Unite, China, Korea şi Japonia. Plantele se pot întinde pe o lăţime de 10 metri şi o înălţime de 20 de metri. Cea mai mare Wisteria cunoscută se găseşte în Sierra Madre, California şi ocupă peste 0,4 hectare, cântăreşte 250 de tone şi a fost plantată în anul 1894.

Romania Libera

 

 

    No Twitter Messages